شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024 ساعت ×
 
یه کارآفرین موفق به چه نکاتی باید توجه کند؟
۱۹ شهریور ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۴
شناسه : 3251
6
اخبار طلا & اجتماعی تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق نیازمند چیزی بیش از تنها راه اندازی یک کسب‌وکار یا تنها پیش‌رفتن در یک صنعت است، بلکه شامل خلق یک شرکت و یادگیری تبدیل شدن به یک مالک و اداره‌کننده موثر در آن است. این پنج گام در موفقیت به عنوان یک کارآفرین به شما کمک خواهد کرد
ارسال توسط : نویسنده : حانیه مقصودی فر منبع : گروه گردآوری پایگاه خبری اخبار طلا
پ
پ

تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق نیازمند چیزی بیش از تنها راه اندازی یک کسب‌وکار یا تنها پیش‌رفتن در یک صنعت است، بلکه شامل خلق یک شرکت و یادگیری تبدیل شدن به یک مالک و اداره‌کننده موثر در آن است. این پنج گام در موفقیت به عنوان یک کارآفرین به شما کمک خواهد کرد:

  1. نقاط قوت و ضعف خود را بشناسید.

همه کارآفرینان دقیقا مانند هم نیستند. به همین دلیل مهم است که نقاط قوت و ضعف شخصیتی و مهارتی خود را بشناسید. برای اینکه ببینید جایگاهتان کجاست از خود پرسش‌های زیر را بپرسید و به آن‌ها صادقانه پاسخ دهید.

تاکنون از چه چیز شغلتان بیشترین لذت را برده‌اید؟ از چه چیز شغلتان از همه بیشتر بدتان می‌آید؟

ذاتا در چه کاری مهارت دارید و در چه چیزی احتمال اینکه به تقلا بیفتید بیشتر است؟

نیاز دارید چه مهارت‌هایی را در آینده بهبود بخشید؟

چه چیزی را برای ارایه به عنوان یک کارآفرین دارید که ورای کارایی یک کارمند عادی است؟

  1. ماموریت و چشم‌انداز خود را تعریف کنید.

جهت مخاطره‌ای که برای سرمایه‌گذاری در کسب‌وکار کرده‌اید، نیازمند ماموریت و چشم‌انداز هستید. هدف کلی شرکت شما چیست و امید می‌رود چه دستاوردی داشته باشد؟ چشم‌انداز شرکت برای آینده چیست؟ بیانیه شرکت در رابطه با چشم‌انداز یا شعار شرکت که کارکنان و مشتریان برای درک هدف شرکت از آن استفاده کنند، چیست؟

در کنار این، باید ماموریت و چشم‌انداز شخصی خود را نیز تعریف کنید. می‌خواهید به عنوان بنیانگذار شرکت به چه دستاوردی برسید؟

  1. محصول یا خدماتی ارایه کنید که مناسب ماموریتتان باشد.

به عنوان بنیانگذار یک کسب‌وکار، باید محصول یا خدماتی را برگزینید که متناسب با ماموریتتان باشد. این محصول یا خدمات باید چیزی باشد که برای مصرف‌کنندگان ضروری است و مشکلی را در زندگی آن‌ها از میان بر می‌دارد. اگر محصول یا خدماتی که مورد نیاز باشد ارایه نکنید، مشتریان به آسانی از شما خرید نخواهند کرد.

  1. یک تیم از مشاوران مورد اعتماد تشکیل دهید.

باید تیمی از مشاوران مورد اعتماد تشکیل دهید تا در کسب‌وکارتان به شما کمک کند. شما می‌توانید کارمندان را متناسب با نیازتان استخدام کنید اما مشاوران افرادی هستند که بطور مستقیم از سوی شرکت به استخدام در نمی‌آیند اما با وجود این بخشی از تیم شما هستند. شما می‌توانید این مشاوران را در صنعت مورد فعالیت‌تان از بین افراد دارای تجربه و موفق برگزینید. باید ببینید آیا آن‌ها علاقمند هستند که مربی شما شوند و به شرکت‌تان چیزهایی یاد دهند یا حتی به هیات مشاورانتان بپیوندند یا خیر.

حتی پیشنهاد می‌شود مشاورانی برای کسب‌وکار خود بیابید که در زمینه‌هایی مرتبط با کسب‌وکارتان موفق هستند.

۵٫یک طرح تدوین کنید و پیگیر آن شوید

برای شرکت خود باید یک “بیزینس پلن” یا “طرح کسب‌وکار” داشته باشید و از آن دست نکشید. این طرح فقط ایده‌ای نیست که امید به تحقق آن دارید. بلکه برنامه‌ای حاوی جزییات است که در آن همه چیز بصورت خلاصه آمده است: از ماموریت شما گرفته تا چشم‌انداز، ارزش‌ها و محصولات و خدماتی که قصد ارایه آن‌ها را دارید. این طرح همچنین باید پیش‌بینی‌های مالی، استراتژی‌های بازاریابی و فهرستی از کارمندان بالقوه را نیز در خود داشته باشد. همه این‌ها در ابتدای کار کمک می‌کند که آغازی پرقدرت را برای خود رقم بزنید. البته بخش مهم آغاز یک کسب‌وکار این است که آنقدر منعطف باشد که بتواند هر جا لازم بود طرح‌تان تغییر کند. بهتر است از ابتدا یک طرح حاوی جزییات اما انعطاف‌پذیر داشته باشید تا این که اصلا هیچ طرحی نداشته باشید.

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.