شنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 18 May , 2024 ساعت ×
 
هشدار اساسنامه ای به سازمان استاندارد تهران
۲۴ مهر ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۹
شناسه : 3569
9
آقای رییس به اساسنامه اتحادیه طلا توجه داشته باشید ! طبق اساسنامه اتحادیه ها در مورد وظایف و حدود و اختیارات بازرس اتحادیه : بازرس حق دخالت در امور اجرایی اتحادیه را ندارد .
ارسال توسط : منبع : گروه گردآوری خبر ؛ پایگاه اطلاع رسانی اخبار طلا
پ
پ

طبق اساسنامه اتحادیه ها در مورد وظایف و حدود و اختیارات بازرس اتحادیه : بازرس حق دخالت در امور اجرایی اتحادیه را ندارد .


شهروندان بصورت پیامکی از اعتبار مصنوعات طلا ، مطمئن شوند

عباس نوری در جلسه با اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلای شهر تهران، گفت: در حال حاضر ۴۸۹ کد شناسایی مصنوعات طلا در استان، ابطال شده‌است.

عباس نوری با تاکید براینکه اخذ کد شناسایی جهت تولید مصنوعات طلا اجباری است، در این خصوص تشریح کرد: در حل حاضر ۴۸۵ کد شناسایی معتبر برای مصنوعات طلا، در استان وجود دارد.
مدیرکل استاندارد استان تهران درخصوص عیارسنجی مصنوعات طلا افزود: ۸۰ درصد عیارسنجی‌های انجام‌شده بر مصنوعات طلا، توسط

کارشناسان استاندارد، با الزامات استاندارد مطابقت داشته است و تنها ۵درصد آن‌ها مغایرت بحرانی داشته‌اند.

وی با اشاره بر سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ جهت استعلام و اطمینان از صحت اعتبار پروانه استاندارد و یا مجوز فرآورده‌های مشمول استاندارد اجباری از جمله مصنوعات طلا، گفت: شهروندان قبل از خرید مصنوعات طلا با ارسال پیامک شماره کدGT  به این سامانه، وضعیت اعتبار کدها را استعلام کنند.

این مقام مسؤول در خصوص کدها توضیح داد: این کدها برای مشخص‌شدن تولید این مصنوعات توسط تولیدکنندگان معتبر داخلی و با رعایت عیار قانونی، بر روی مصنوعات طلا درج می‌شود.

در این جلسه، نوری تعامل و همکاری اعضای اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلای شهر تهران با این اداره‌کل را ارزنده دانست و از امضای تفاهم‌نامه فی مابین استقبال کرد.

مدیرکل استاندارد استان تهران، برای نظارت دقیق‌تر بر واحدهای تولیدی و صنفی طلا، ایجاد بستر مشترک جهت هم‌افزایی در امور بازرسی و نمونه‌برداری را موثر دانست و افزود: گسترش و نظارت بر آزمایشگاه های همکار، تشکیل کمیته تخصصی جهت پیگیری امور مربوط به صنعت طلاسازی، برگزاری دوره‌های آموزشی با همکاری دوجانبه اداره‌کل و اتحادیه از راه‌های زمینه‌ساز ارتقای سطح کیفی و استانداردسازی صنعت طلا است.


لازم به ذکر است طبق اساسنامه اتحادیه ها وظایف بازرس اتحادیه به شرح ذیل می باشد …

وظایف بازرس اتحادیه:

ماده ۱۴- همزمان با برگزاری انتخابات اعضای هیات مدیره اتحادیه ، اعضای اتحادیه طبق آیین نامه اجرایی تبصره (۳) ماده (۲۲) قانون نظام صنفی، از بین خود و با رای مخفی و مستقیم، دو نفر بازرس ( اصلی و علی البدل) را انتخاب می نمایند. شرح وظایف و نحوه پذیرش استعفا بازرس مطابق آیین نامه اجرایی ماده (۲۳) قانون نظام صنفی می باشد. انتخاب افراد مذکور به عنوان بازرس در ادوار بعد بلامانع است. عزل بازرس وفق دستور العمل بند (هـ) ماده (۵۵) قانون نظام صنفی خواهد بود.

آئین نامه اجرائی شرح وظائف بازرس

موضوع ماده ۲۳ قانون نظام صنفی کشور

شرح وظایف بازرس

ماده۱- بررسی، بازرسی و تهیه گزارش ازعملکرد هیات مدیره اتحادیه در حیطه وظایف محوله از جمله:

الف- نحوه صدور، تمدید، تعویض و ابطال پروانه کسب در اتحادیه.

ب- نحوه اجرای ماده(۲۷) قانون نظام صنفی درخصوص اقدام اتحادیه برای جلوگیری از فعالیت واحدهای صنفی فاقد پروانه کسب.

ج- نحوه اجرای ماده(۲۸) قانون نظام صنفی درخصوص اقدام اتحادیه برای تعطیلی موقت واحدهای صنفی دارای پروانه کسب.

د- امور مالی اعم از درآمد، هزینه و بودجه مصوب، وجوه دریافتی در ازای خدمات غیرموظف و کمکهای دریافتی از اشخاص حقیقی یا حقوقی و سایر موارد.

هـ- تشکیل کمیسیون ها، برگزاری دوره‏های آموزشی، اجرای مصوبات و بخشنامه‏های هیات عالی نظارت و کمیسیون نظارت.

و- بررسی نحوه وصول حق عضویت از افراد صنفی توسط اتحادیه.

ز- بررسی نحوه و زمان واریز سهم بیست درصد از مبالغ دریافتی اتحادیه به حساب اتاق اصناف شهرستان و ایران.

الزامات  بازرس

ماده ۲- الزامات بازرس درهنگام ایفای وظایف خود:

الف- بازرس حق دخالت در امور اجرایی اتحادیه را ندارد .

ب- بازرس نمی‏تواند در معاملاتی که با اتحادیه با به حساب اتحادیه انجام می‏گیرد بطور مستقیم یا غیرمستقیم ذینفع شود.

ج- بازرس مکلف است در صورت مشاهده هرگونه تخلف اعضاء هیات مدیره در حیطه وظایف آنان، مراتب را به صورت مکتوب به هیات مدیره اعلام نماید و چنانچه هیات مدیره ترتیب اثر ندهد به ترتیب ابتدا موضوع را کتباً و محرمانه به اتاق اصناف و سپس به کمیسیون نظارت گزارش نماید.

د- بازرس مجاز به شرکت در جلسات هیات مدیره بدون داشتن حق رای می باشد.

هـ- بازرس مکلف است هر سه‏ماه یک‏بار گزارشی از نحوه انجام وظایف محوله هیات مدیره (موضوع ماده۱ این آئین نامه) را به اتاق اصناف ارائه نماید.

تکالیف اتحادیه

ماده ۳- هیات مدیره اتحادیه مکلف است، اسناد، مدارک و اطلاعات مورد نیاز بازرس را در حدود وظایف اتحادیه در اسرع وقت در اختیار وی قرار دهد.

ماده ۴- هیات مدیره اتحادیه، حق دخالت در امور مربوط به وظایف و اختیارات بازرس را ندارد و درصورت تخلف بازرس، اتحادیه می تواند موضوع را کتباً به اتاق اصناف اعلام نماید تا نسبت به رفع مشکل اقدام شود.

ماده ۵- هیات مدیره اتحادیه مکلف است، درصورت نیاز بازرس به استفاده از نقطه نظرات کارشناس تخصصی ، با هماهنگی اتاق اصناف نسبت به تامین کارشناس اقدام نماید.

تکالیف اتاق اصناف شهرستان و کمیسیون نظارت

ماده ۶- اتاق اصناف مکلف است، درصورت دریافت گزارش بازرس مبنی بر وقوع تخلف یا جرم توسط اعضاء هیات مدیره اتحادیه مراتب را بررسی و گزارش آن را بصورت مکتوب و مستند حداکثر ظرف مدت یک هفته به کمیسیون نظارت منعکس نماید.

ماده ۷- درصورت استعفاء، فوت، عزل، بیماری، حجر یا محرومیت از حقوق اجتماعی بازرس، اتاق اصناف مکلف است باهماهنگی کمیسیون نظارت نسبت به جایگزینی بازرس علی‏البدل، اقدام نماید.

ماده ۸- اتاق اصناف مسئول نظارت بر عملکرد بازرس می باشد و درصورت احراز عدم توانایی وی در انجام وظایف محوله و یا احراز تخلف وی می­بایست مراتب را بصورت مستند جهت رسیدگی به کمیسیون نظارت اعلام نماید.

تبصره- کمیسیون نظارت موظف است درصورتی که رسیدگی به تخلف درصلاحیت کمیسیون باشد مطابق دستورالعمل بند (هـ) ماده ۵۵ قانون نظام صنفی، به آن رسیدگی و اتخاذ تصمیم نماید. درغیر این صورت مراتب را به مراجع ذی­صلاح اعلام نماید.

ماده ۹- این آئین نامه در اجرای ماده ۲۳ قانون نظام صنفی مصوب ۱۲/۶/۹۲ مشتمل بر۹ ماده و یک تبصره تهیه و در جلسه مورخ ۲۰/۱۲/۱۳۹۲ هیات عالی نظارت تایید و در تاریخ ۲۸/۱۲/۱۳۹۲ توسط وزیر صنعت، معدن و تجارت مورد تصویب قرار گرفت


پیام مدیرکل استاندارد استان تهران به مناسبت روزجهانی استاندارد

امروزه نقش مهم و تاثیرگذار استاندارد در نیل به اهداف اقتصادی و کلان کشور در توسعه پایدار، رونق اقتصادی، تولید دانش محور و خودکفایی ملی بر کسی پوشیده نیست.
با استقرار دولت مردمی سیزدهم و در دوره تحولی، سازمان ملی استاندارد ایران به عنوان مرجع رسمی نظارت بر کیفیت کالاها و خدمات، با مبنا قراردادن سیاست‌های کلی نظام ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، تلاش نموده تا با مردمی سازی استاندارد، نقش موثری را در ترغیب مردم نسبت به استفاده از کالای باکیفیت ایرانی و همچنین، ارتقاء سطح زندگی در پرتو کیفی سازی کالاها و خدمات ایفا نماید.
از این رو سازمان ملی استاندارد ایران به عنوان مدعی العموم کیفیت کالا و خدمات در راستای صیانت از حقوق مردم مطابق با منویات متعالی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و اهداف عالیه دولت کریمه علاوه بر اقدامات گذشته و وظایف مطروحه، در دوره تحولی به استاندارد سازی خدمات نیز توجه نموده و اقدامات شایسته‌ای را صورت داده؛ چراکه معتقدیم خدمات خوب حق مردم است و رعایت الزامات استاندارد حق الناس است.
به امید آنکه مجموعه اقدامات و فعالیت‌های اداره کل استاندارد استان تهران موجبات رضایت‌مندی مردم عزیز و همه‌ی ولی نعمتان انقلاب اسلامی به ویژه مردم شریف استان تهران را فراهم آورد.

                                                               عباس نوری         
                                                                   مهر۱۴۰۱           


با تشکر از روابط عمومی اداره‌کل استاندارد استان تهران / گروه گردآوری خبر ؛ پایگاه اطلاع رسانی اخبار طلا

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.